Norsk Service og Sikkerhet AS  

norsk service og sikkerhet as

 Om oss

Norsk Service og Sikkerhet AS er et servicefirma basert på nedre Romerike.

Vi leverer tjenester innen brannvern og innbruddsalarmer til private, bedrifter og til borettslag.

Som nyetablert på Romerike, og et mindre firma i forhold til de store gigantene i bransjen, er vår nisje, personlig service og faste kontaktpersoner i hele prosessen.

Vi kan tilpasse både produkt og tjenester til de forskjellige ønsker og behov våre kunder måtte ha. Dette til fordelaktige priser for våre kunder.

Å arbeide med sikkerhetsprodukter, som vi vet er med på å redde liv og helse, er noe vi virkelig er stolte av.  Sikring av bolig og andre verdier er en investering i det kjæreste vi har.  Mange forstår dessverre ikke det før det er for sent.

Vår visjon:

Vår visjon er at antall omkomne i branner i Norge skal ned mot null. Noen branner er bevisste handlinger og vanskelig å forhindre, men de andre kan man med et godt brannvernarbeid, unngå.    Spesielt eldre er utsatt.   Vi vil jobbe med informasjon og gode tilbud for å sikre at våre eldste har tryggest mulig bomiljø.

Vår visjon er at Norske hjem og bedrifter er så godt sikret mot brann og innbrudd at vi trygt kan sove om natten.  At vi trygt kan forlate for en helg, eller for en ferie, uten å frykte for at hjemmet er tømt for verdier.  Eller frykte for at hjemmet vårt er brent ned.

Våre verdier.

Vi etterstreber å levere best mulig tjenester til våre kunder, samt å fremme potensialet i våre ansatte og medhjelpere.

Vårt mål er å gjøre en forskjell som betyr noe for kundene våre.
For å oppnå dette, må vi gjøre oss fortjent til, og oppnå, respekt av både kunder og ansatte.

Vi utfordrer oss selv til å gjøre dette.